Green screen studio

Wij zien vaak dat veel ondernemers niet altijd weten hoe en waar te starten met video. Daarom bieden wij tijdelijk een gratis introductievideo (90 sec) aan in onze studio in Houten. Perfect voor de pagina ‘over ons’ op de website of voor sociaal media. Tevens handig als je een video nodig hebt die net even wat meer duidelijkheid geeft over jullie product en/of dienst.
Onder de voorbeelden vind je onze module om een afspraak in te plannen. Voor aanvang van de opname ontvang je van ons een document met tips ter voorbereiding. We bieden ook de optie om met onze autocue te werken. Dan plaatsen wij jullie tekst/verhaal in de autocue en kan je dit oplezen. 

Voorbeelden

Maak een afspraak

Daniel
Eigenaar HB Films

Ik ben geen standaard cameraman die de recordknop indrukt en zegt actie. Ik zoek graag het onderscheidend vermogen van elke ondernemer, geef feedback, praat vooraf even goed de business door en vertaal dit samen door tot een goede professionele video. 

 

 

 

 

Larissa Kerkhof
Larissa Kerkhof
2023-05-11
Daniël en ik kennen elkaar via een gezamenlijke bruiloft waar hij de videograaf was en ik de weddingplanner! Toen Daniël contact met mij opnam om samen te werken aan zijn nieuwe project was ik dan ook gelijk enthousiast! Daniël is heel toegankelijk, professioneel en zit vol met goede ideeën. Toen ik op de dag van de opname in zijn studio kwam, had hij van te voren veel vragen voorbereid voor mij die ik dan voor de camera zou beantwoorden. Het waren goede en leuke vragen zowel over mij als weddingplanner, maar ook voor mij persoonlijk! Tijdens de opname stelt Daniël je op je gemak en geeft hij goede tips over hoe je het beste in de camera kan kijken, kan zitten, denkt hij met je mee, ect. Het zorgt voor een hele fijne sfeer en ik vond het maken van de opnames dan ook ontzettend leuk! De oplevering van alle video's kwam ook al snel en zijn heel erg tof geworden. Zo past de achtergrond van de video goed bij de kleuren van mijn bedrijf! Ook over dat soort dingen denkt Daniël na! Ik ga de video's vooral gebruiken voor op de social media van mijn bedrijf om om de zoveel tijd een video te plaatsen. Al met al een super tof project en heel leuk om weer met Daniël samen te werken!
walter voll
walter voll
2023-05-11
Afgelopen periode veel samengewerkt met HB Films te Houten! Onze samenwerking was geënt op het omzetten van Off-line gezondheidstrajecten naar zo’n-line. Dit met behulp van live Webinars, live uitzendingen van workshops en video-opnames. De wijze waarop HB Films de coaches van GezondEffect begeleidt bij hun presentatie en inhoudelijk trajecten, heeft een positieve indruk achtergelaten bij onze opdrachtgevers en deelnemers. De uitzendingen, ondanks ok afstand, heeft geleid tot aansporing om gezondere keuzes te maken en hun levens op een positieve wijze te transformeren. Dit kan alleen worden gerealiseerd als de kwaliteit van je verhaal wordt omgezet in een hoogwaardige en kwalitatieve uitzendingen. We zullen al onze online projecten alleen nog door HB Films laten uitvoeren. Onze dank voor de mooie bijdrage! Walter Voll Directeur GezondEffect
Jim van Turnhout
Jim van Turnhout
2023-05-09
Vanmiddag een introductievideo opgenomen bij Daniel. Daniel is een vakman die weet waar hij het over heeft en je goede tips en adviezen geeft. Het editen is ook super snel gebeurt. Voordat ik thuis was had ik de video al in mijn mailbox. Fantastische service en ervaring.